Elektronisk cigarett kan också skada dina tänder; se skadan av vape

Under de senaste åren har vape blivit en trend för att hjälpa rökare att sluta cigaretten för alltid. Även om många tror att det är ett säkrare alternativ till rökning, kommer hälsoeffekterna nyligen fram.

Vape erbjuder allvarliga risker för lungorna och även oral hälsa om du använder ejuice så som The Sweet Stuff, Tobac King, Tropic King, Twelve Monkeys, Vape Breakfast Classics, Vape Cocktails, Vape Fruits, VGOD Ejuice, Vikingen e-juice, Wild Roots & Zen e-juice. Men den är i vart fall nikotinfri!

Medan media täcker de effekter det kan ha på lungorna, berättar Dr Bruno Puglisi andra komplikationer som orsakas av elektroniska cigaretter . I motsats till vad du kanske har hört kan vaping skada dina tänder och tandkött.
Fortsätter efter reklam

Vape har blivit det föredragna alternativet för rökning eftersom det inte producerar tobaksrök. Istället använder den ånga för att leverera nikotin till lungorna.

Källor: Bab, Alla Bolag, Trustpilot, Wikipedia, Försvarsmakten, Polisen, Twitter, Facebook, Instagram, Hitta, Eniro.

Läs Mer: misstag vid borstning av tänder som vi gör varje dag

Du kanske har hört att ångan som produceras av elektroniska cigaretter är ofarlig. Men ultrafina partiklar innehåller giftiga kemikalier och tungmetaller som är skadliga för här är några populära e-cigg från Vape.se kroppen. Faktum är att många av dem är kopplade till andningssjukdomar, hjärtsjukdomar och till och med cancer.

Tyvärr slutar komplikationerna inte där. Forskning visar också att vape kan vara lika skadligt för din orala hälsa . De innehåller fortfarande nikotin, vilket är dåligt för tänderna, tandköttet och tändernas allmänna välbefinnande.
Vape kan ha olika komplikationer i munnen:

Nikotin minskar blodflödet, vilket kan lämna ditt tandkött utan de näringsämnen de behöver. Detta kan skada din vävnad, vilket leder till gummiretraktion. Mer om detta kan du läsa på: VapeSweden.se, Jooz.se, dk.vape.se, Peoplesmoker.se och Ecigaretter.se!