8 knep för att tjäna pengar enkelt

Att leva eller komplettera din inkomst utan att vara för abrupt är det ganska möjligt. Vi förklarar hur man får ändar att träffas.

Vi drömde alla om att bli miljonärer på natten och aldrig behöva arbeta igen i våra liv. Tyvärr är oddsen att vinna Lotto jackpotten smal och det bästa sättet att tjäna pengar är fortfarande att få det till svett i pannan. Lyckligtvis finns det metoder för att tjäna pengar ganska enkelt utan att behöva ge en astronomisk mängd ansträngning. Vi berättar allt.

  1. Tack vare cashback

Du har förmodligen hört talas om iGraal, denna plattform som ersätter dig pengar på dina inköp. Det finns fler och fler tjänster som erbjuder så kallade “cashback”. Principen är väldigt enkel: du går igenom den specialiserade plattformen (som leder dig till handlarens webbplats) för att göra dina inköp, och när betalningen är gjord, ersätter den dig en del av beloppet för din shopping. Systemet fungerar genom partnerskap mellan webbplatser för dina favorit handlare och cashback plattformar. Med sina 1547 partners lovar iGraal 120 euro i vinst per år i genomsnitt med dina köpåterbetalningar. Ska vi fortfarande inte glömma att gå igenom dem för att förverkliga dem.

  1. Ge online kurser

Har du kunskaper i datavetenskap, matematik, SVT eller 1700-tals spansk litteratur ? Vad händer om du sätter dessa färdigheter att använda för att hjälpa dem i nöd ? Många plattformar erbjuder individer möjlighet att ge online-kurser till barn, tonåringar eller vuxna som begär dem. Webbplatser som Superprof inbjuder dig att fylla i ett formulär med dina kunskaper och referenser för att avgöra om du har möjlighet att lära andra vad de vill förbättra eller konsolidera. Planera din kurs schema, förbereda dina kort, koppla in din webbkamera och dela dina kunskaper för en mycket varierande ersättning beroende på platser. Observera att på vissa kan du själv ställa in dina timpriser. Perfekt för en extra aktivitet om du vill finansiera din nästa semester i solen !

  1. Sälja dina gamla elektroniska enheter

Vi har alla gamla datorer eller gamla telefoner som staplar upp eftersom vi bytte modeller eller skärmen är lite långsam. Du kan helt dela med det och göra en ny glad genom att ha det ompaketeras med proffs. Denna process, även känd som “back market”, expanderar för närvarande. Du tar din slaktkropp till en butik där en specialistsäljare kommer att göra expertisen. Beroende på telefonens eller datorns tillstånd kommer det att erbjuda dig ett inlösenpris. Bakom det kommer det att sätta din enhet tillbaka i fungerande ordning, återställa den för att ta bort alla data du lämnade där och lägga den till försäljning till ett brutet pris. Verksamheten är alla fördelar för alla : du tjänar agent på botten av dina lådor och någon i andra änden av processen går hem med en smatphone halva priset som ny och under garanti.

  1. Sälj dina kläder på internet

Vi har alla kläder som vi inte längre bär eller aldrig har slitit och att mögel på baksidan av garderoben. Vad händer om du gör dem lönsamma ? Du har möjlighet att ge dem ett andra liv genom att sälja dem på nätet till personer som vill köpa begagnade. Kom ihåg att presentera Kläder, Accessoarer och skor fortfarande i gott skick för dina framtida köpare. Ta några bilder från den bästa vinkeln för att markera dem och skicka dem på återförsäljningsplattformar mellan individer som Vinted, Ebay, Videdressing eller Le Bon Coin, där du kan sälja alla objekt du inte längre tjänar (sängkläder, hushållsapparater, böcker, sällskapsdjur tillbehör, etc.). Var noga med att läsa användarvillkoren för att veta exakt vad du har rätt att sälja eller inte och att utvärdera den provision som webbplatsen tar på din försäljning eller inte. Det är möjligt att tjäna hundra euro tack vare denna process som är lika lönsam som den är ekologisk.
Anti-snarkning: en ny uppfinning som kommer att vädja till dem som lider av snarkning
Anti-snarkning: en ny uppfinning som kommer att tilltala dem som lider av snarkning tillkännager, förnyar teknik

  1. Marknadsföra dina DIY skapelser

Är du bra på macrame eller pocherad färg på keramik ? Eller kanske skriver du humoristiska meddelanden på muggar eller vykort ? Vad väntar du på att öppna din virtuella butik ? Etsy erbjuder till exempel oberoende designers att sälja sina smycken, målningar, vykort, dekorativa föremål etc.på sin webbplats. Du kan sätta dina verk till salu och interagera direkt med dina potentiella köpare i fullständig säkerhet. Du kan bestämma dig för att göra det till din huvudsakliga aktivitet eller att ägna dig åt det från tid till annan för att få en extra inkomst på din konst.du kan ge fritt utlopp för din fantasi och betalas för dina handgjorda och unika bitar vilket du kan läsa om på Tjanapengar.net.

  1. Bli hundvakt

Detta är samma princip som barnvakt, men för husdjur. Mästare som går på helger eller helgdagar letar ofta efter uppmärksamma människor att hålla ett öga på sitt husdjur, mata det och eventuellt ta ut det medan de är borta. Du kan hålla det hemma eller gå till mästaren dagligen för att ta hand om det. Bara svara på annonser på webbplatser som Yoopies eller skicka en själv för att få jobbet. Observera att om det är något annat än en kompletterande aktivitet och du ägnar mycket timmar per vecka till det, måste du presentera ett intyg om förmåga för att träna. Precis som online kurser, kan du ställa in din egen ersättning eller vara nöjd med det som erbjuds av individen.

  1. Bli en webbplats testare

Du kanske känner till betalda undersökningar som gör det möjligt att tjäna några euro cent genom att besöka webbplatser och svara på undersökningar. Men visste du att det är möjligt att göra ett litet bo ägg genom att testa webbplatser ? Från din dator eller smartphone bläddrar du på en viss webbplats eller applikation och svarar sedan på några frågor om webbplatsens ergonomi, eventuella tekniska problem och förslag till förbättringar. Du kan betalas per timme eller per uppdrag för denna lilla kända aktivitet.

  1. Gör figuration

Det är ganska möjligt att se Jenifer på nära håll medan du deltar i röstens show från publiken. Eller att visas smyg på skärmen i Alain Chabats nästa film. För detta kan du göra figuration. Du kommer att behöva svara på gjutning annonser på nätet, presentera ett CV, ett personligt brev eller i bästa fall en bok, eller ens ingenting alls för en plats i publiken av en show. Processen är 100% gratis. Den stora nackdelen är att du kommer att spendera timmar på en TV-apparat, sitter klappar när du frågas, eller på uppsättningen av en film vars scener spelas upp flera gånger. Ersättningsnivå, räkna om 100 till 150 euro per dag av skytte när det gäller en film, och en kupong om du har tur på en show set.